Mededelingen

1. Incasso 3e kwartaal 2017


Het 3e kwartaal van 2017 staat weer voor de deur. Dat betekent dat de incasso van het lesgeld weer gaat plaatsvinden.

De incasso-opdracht zal in de eerste week van juli aangeboden worden aan de bank door onze penningmeester.
De afschrijving van het lesgeld zal ongeveer tussen de 7e en de 10e dag van juli plaatsvinden.

Houd u er a.u.b. rekening mee dat er voldoende saldo op uw opgegeven rekening zal moeten staan, zodat er geen problemen zijn met de afschrijving.

Opzeggen van een lidmaatschap kan t/m 30 juni. Het lidmaatschap wordt dan op 1 juli beŽindigd. Als u na deze datum opzegt, blijft u automatisch het lopende kwartaal lid en heeft u een betalingsverplichting.

Opmerking: Het lesgeld is berekend op basis van een heel kalenderjaar. Daarna wordt het bedrag gedeeld door de factor 4 en dat is het bedrag per kwartaal.  2. Laatste lessen vůůr de zomervakantie


Over een kleine twee weken begint de zomervakantie. Op zondag 2 juli en vrijdag 7 juli kunnen de ouders van de leerlingen, zoals in voorgaande jaren, weer meezwemmen tijdens de zwemlessen om op deze manier te ervaren hoe hun kinderen les krijgen. Tijdens de vakantie kunnen de ouders op de zwemtechniek van hun kinderen letten in het zwembad op de camping of tijdens een bezoek aan het strand.3. Zomervakantiesluiting


Vanaf zondag 9 juli tot en met vrijdag 18 augustus worden er geen zwemlessen gegeven in verband met de zomervakantie. Op zondag 20 augustus beginnen de reguliere lessen weer. Alvast een fijne vakantie toegewenst.