Zwemlessen vervallen ivm Corona

maandag 18 mei

Er worden vanuit het kabinet steeds meer versoepelingen aangekondigd. We hopen binnenkort langzamerhand de zwemlessen weer op te kunnen starten. Hierbij zijn we als vereniging ook afhankelijk van Optisport, de exploitant van zwembad Groenoord.
Binnen enkele dagen ontvangen de ouders/verzorgers van de leden een brief van ons in de brievenbus. Hierin zullen wij uitleggen op welke wijze wij weer willen gaan opstarten met de zwemlessen. Dus wilt u zo vriendelijk zijn om de brief af te wachten alvorens ons te gaan bellen of te mailen.


zondag 3 mei

De versoepeling mbt het sporten voor kinderen tot en met 12 jaar heeft helaas niet geleid tot het heropenen van zwembaden. Zwembad Groenoord blijft voorlopig tot 20 mei 2020 gesloten vanwege het Coronavirus.


vrijdag 3 april

Vanwege de vervallen zwemlessen in deze roerige periode van de Coronacrisis vindt er geen incasso plaats van het lesgeld van het 2e kwartaal 2020.


woensdag 1 april

Zoals u wellicht al heeft gehoord, zijn de maatregelen die genomen zijn door het kabinet met betrekking tot het Coronavirus, verlengt tot en met 28 april.
Dat heeft tot gevolg dat zwembad Groenoord gesloten blijft en onze zwemlessen vervallen tot en met 28 april.


zondag 29 maart

Aanstaande dinsdag 31 maart neemt Optisport een beslissing over het verdere verloop van de sluiting dan wel de opening van het zwembad. Dit besluit wordt genomen op basis van de te nemen maatregelen van het kabinet.


zondag 15 maart 11:00 uur


Beste ouders / verzorgers / leden,
Wij zijn genoodzaakt om per direct alle zwemactiviteiten bij onze zwemvereniging op te schorten ivm de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
De zwemactiviteiten bij onze vereniging worden tot en met zondag 5 april 2020 gestaakt.
Dit heeft ook tot gevolg dat het diplomazwemmen op zondag 29 maart NIET doorgaat. Dit zal verplaatst worden naar een latere datum.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen deze zo snel mogelijk op onze website verschijnen.

Het bestuur.