Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van een lidmaatschap dient u uiterlijk vóór het begin van een nieuw kwartaal schriftelijk (per e-mail of per brief) te doen.

Voorbeeld: als u zoon/dochter diploma gaat zwemmen op 6 april en hij daarna wilt stoppen met de zwemlessen, dan dient u uiterlijk op 1 april het lidmaatschap op te zeggen. Anders volgt er op 1 april weer een nieuwe incassobetaling voor een heel kwartaal (3 maanden). Het lidmaatschap eindigt dan weliswaar op 1 april, maar voor de lessen die dan er dan nog zijn in april tot aan het diplomazwemmen, kunt u een los kaartje kopen bij de bar.
Mocht op de één of andere reden uw zoon/dochter het diploma niet behalen of hij/zij krijgt toch geen afzwembriefje, dan is een bericht via de e-mail voldoende om het lidmaatschap en de machtiging voor automatische incasso voort te zetten.

Bij de bar zijn opzegformulieren te verkrijgen.
Op het formulier staat tevens de de-machtiging om de automatische incasso in te trekken bij het beëindigen van het lidmaatschap.

LET OP: u bent zelf verantwoordelijk voor het intrekken van uw machtiging voor de automatische incasso. De de-machtiging staat wel op het opzegformulier, maar indien u via de e-mail het lidmaatschap opzegt, moet u wel aangeven dat u tevens de machtiging intrekt.
Mondelinge opzeggingen kunnen uiteraard NIET geaccepteerd worden. 

E-mailadres:  info@schiedamsewatervrienden.nl

Het correspondentie-adres van de Schiedamse Zwemvereniging De Watervrienden (secretariaat) :
Postbus 4300
3102 GG  Schiedam